Fundația pentru Comunitate este o organizție non-profit, înființată în 2008 la Cluj cu scopul de a stimula talentul, hărnicia, cunoașterea, solidaritatea în rândul valorilor comunității și, totodată, pentru a contribui la stabilirea unui mediu de viață mai uman.

Fundația își atinge scopul sprijinind copii și tineri talentați în programele culturale, educative, sociale, sportive și de divertisment, dar acordă atenție și copiilor și tinerilor cu nevoi speciale și organizațiilor care îi ajută. Printre altele, are în vedere și protecția monumentelor arhitecturale. Fundația acordă o atenție specială cooperării transfrontaliere și consolidării parteneriatelor între popoarele Europei Centrale și de Est.

Consiliul Director al Fundației publică programe și aplicații pentru a atinge scopurile amintite mai sus.

Partenerul oficial al Fundației este MOL România, care susține, ca parte a grupului MOL,  tineri talentați și totodată tineri cu probleme de sănătate, acțiuni din politica de angajare socială a companiei.

Consiliul Director al Fundației: Brîndușa ARMANCA, jurnalistă, profesor universitar, Marius COSMEANU, sociolog și jurnalist, Árpád GAZDA, președintele Fundației, jurnalist, Kata MOLNÁR-BÁNFFY, vicepreședinta Fundației, expert în comunicare, Marius TABACU, pianist, regizor de film documentar, traducător.

 

Detalii pe pentrucomunitate.ro